Jobba hos oss

Servicetekniker

Stig Machine är kända för sin goda service. Det är för att vi ska kunna behålla den höga servicestandarden vi nu söker dig som vill arbeta som servicetekniker/mekaniker. I din roll ansvarar du för service och reparationer av våra produkter inom området grävmaskiner och hjullastare. Arbetet är förlagt både ute på fält och i vår verkstad i Bålsta.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av servicearbete inom entreprenadbranschen eller motsvarande. Ett stort tekniskt intresse och kunskap om mekanik, hydraulik och elektronik. Du ser kundservice som en självklar del i ditt arbete och är van att arbeta självständigt ute hos kunder. Som person tror vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att vara en del i ett team där du gärna bjuder på dig själv och delar med dig av din kunskap.

Om Stig Machine

Stig Machine är familjeägt företag inom Entreprenadbranschen med över 40 års erfarenhet och kunskap. Verksamheten startades 1978 och har genom året varit återförsäljare av flera välkända varumärken. Stig Machine har idag ett brett urval av marknadens mest välrenommerade tillverkare, anpassade för den skandinaviska marknaden - från stora asfaltverk, till plattor och entreprenad­. Vi är idag generalagent för bland annat Hyndai, Liugong, Ammann och Thwaites.

 

Vi är ett väl sammansvetsat team som månar om varandra. Lite som en familj, och det är så vi vill att det ska vara. Vid vår huvudanläggning i Bålsta arbetar företagsledning, säljare, sekreterare samt duktiga och erfarna mekaniker. Här har vi trivsamma och ändamålsenliga kontorslokaler, en stor maskinhall och generösa utomhusytor.

Krav

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom entreprenadbranschen.
Körkort

Språk Svenska / Engelska (läs, skrift och tal)

 

Vi erbjuder dig

Stig Machine erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb med stor frihet, bra villkor och utbildning i ett företag med bra laganda.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för denna tjänst och håller intervjuer löpande så vänta in med din ansökan.

Villkor

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Tillträde snarast. Fast lön.

Är du rätt person? Skicka din ansökan till: henrik.s@stigmachine.se
Har du frågor? Kontakta Henrik Svensson på teleofn 0171-54400